E-commerce

Yhä useampi kauppa muuttaa verkkoon, ja kilpailu on kovaa. Palvele asiakkaitasi verkkokaupassa ja luo uusia mahdollisuuksia digitaaliseen liiketoimintaasi.

Yhä useampi kauppa muuttaa verkkoon, ja siksi verkkokauppasi täytyy palvella asiakkaitasi monipuolisesti. Verkkokauppa voi yksinkertaisuudessaan olla nykyiseen sivustoosi kytketty tilaus- ja maksuintegraatio tai kokonaan erillinen verkkokauppa.

Verkkokaupan suunnittelu on monivaiheinen prosessi. Selvitämme yrityksen nykyisten taloushallintojärjestelmien vaatimukset ja verkkokauppaintegraation mahdollisuudet. Suunnittelemme ratkaisuja, joissa verkkokauppasi kytkeytyy mutkattomasti taloushallintojärjestelmääsi ja varastonhallintaan räätälöidyn rajapinnan avulla.

Luomme käyttöliittymiä, jotka tekevät verkkokaupastasi vaivattoman ja miellyttävän kokemuksen. Luomme asiakkaitasi innostavia sisältöjä, jotka saavat kävijät viihtymään verkkokaupassasi aina uudestaan ja pidempään.

Valitsemme verkkokauppa-alustat budjettisi ja yrityksesi tarpeiden mukaan ja ratkaisemme ongelmasi kustannustehokkaalla tavalla.

Tekninen osaamisemme ulottuu suosituimpien verkkokauppa-alustojen konfiguraatioihin. Käytämme mm. seuraavia alustoja toteutuksissamme: WooCommerce, Clover Shop, Magento ja MyCashFlow.

Parhaimmillaan verkkokauppa tukee myös kivijalkaliikkeen myyntiä ja nostaa yrityksen profiilia. Kyseessä on investointi, joka tulee takaisin hyvin lyhyellä aikavälillä lisääntyneenä myyntinä.

Hyödynnä modernin verkkokaupan mahdollisuudet yrityksesi toiminnassa!

Oletko kiinnostunut verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta?

Kerro meille hieman lisää tarpeistasi, tuottajamme on yhteydessä sinuun viipymättä!
Mitä me teemme

Tästä löydät tyypillisimmät palvelumme, joiden uskomme täyttävän digitaalisen aikakauden viestintäsi tarpeet. Suunnittelemme sinulle räätälöidyn palvelukokonaisuuden tavoitteesi saavuttamiseksi.