VTT – Soletair

Soletair on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Lappeenrannan teknillisen yliopisto LUT:n yhteishanke. Tutkimushanke tuottaa ilmasta kaapatusta hiilidioksidista raakaöljyä korvaavia hiilivetyjä. Lopputuotteesta voidaan valmistaa esimerkiksi uusiutuvia polttoaineita ja muoveja.

Tavoiteenamme oli kertoa teknisesti monimutkaisen järjestelmän toiminnallisuus ja hyödyt selkeästi ymmärrettävässä muodossa eri kanavissa. Loimme Soletair-hankkeelle oman visuaalinen ilmeen jonka tavoitteena on brändätä hanke helposti lähestyttäväksi tuotteistetuksi kokonaisuudeksi.

Hyödynsimme verkkosivustolla animoitua infografiikkaa selittääksemme toimivuuden keskeiset periaatteet. Tekstisisällöt tuotettiin hakukoneoptimointi huomioiden ja NABC-mallia noudatellen.

Lisätietoja projektista

Tommi Jäkkö

tommi@mediapool.fi

+358 50 544 6520

Projektit

Parasta asiakkaissamme on, ettei yksikään tarve tai projekti ole aivan samanlainen. Uudenlaiset haasteet luovat aina uusia mahdollisuuksia. Sisällöntuotannon ja teknologian ratkaisumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja siksi voimme ylpeinä esitellä myös työmme tuloksia.