SKS – Äly

ÄLY-oppimisympäristön käyttöliittymä sai kunniamaininnan Grandone2019 -kilpailussa

Äly on äidinkielen ylioppilaskirjoitusten täysin uudenlainen digitaalinen oppimisympäristö. Alusta sisältää uuden digitaalisen ylioppilaskokeen lukemis- ja kirjoittamistaidon tehtäviä aineistoineen.

Tehtävätyypit ovat samat kuin digitaalisessa ylioppilastutkinnossa, ja alustalla on myös laaja kielenhuollon osio. Uudessa järjestelmässä hyödynnetään tekoälyä, jolla ohjataan oppilasta kehittymään oman tasonsa mukaisesti.

Toteutimme SaaS-pohjaisen verkkopalvelun visuaalisen ilmeen, käyttöliittymän, järjestelmä-arkkitehtuurin sekä teknisen toteutuksen. Palvelu on avattu tammikuussa 2018. Vuodessa ÄLY:stä on tullut yksi suosituimmista digitaalisista oppivälineistä Suomessa.

Toteutamme tällä hetkellä Älyn uutta versiota, joka avataan 2021. Äly 2.0 sisältää koko lukion opintosuunnitelman mukaiset oppimateriaalit ennennäkemättömässä käyttöliittymässä.

ASIAKAS

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

MITÄ ME TEIMME
Palvelun konseptointi
Tekninen suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsunnittelu
Käyttäjätestaus
Backend-ohjelmointi
Frontend-ohjelmointi

www.aly.finlit.fi

ÄLY Käyttöliittymäsuunnittelu
ÄLY Käyttöliittymäsuunnittelu
Äly-oppimisympäristön rekisteröitymisnäkymä
ÄLY-oppimisympäristön tehtävänäkymä
ÄLY-oppimisympäristön viestinäkymä
ÄLY-oppimisympäristön ryhmänäkymä

LISÄTIETOJA PROJEKTISTA

Projektit

Parhaiten saat selvitettyä osaamisemme tutustumalla referensseihimme. Olemme toteuttaneet suuren määrän mitä erilaisimpia projekteja menestyksekkäästi. Voit myös rohkeasti tiedustella osaamisestamme suoraan huippuhyviltä asiakkailtamme!