Kirjailijavierailut tilauspalvelu

Kirjailijavierailut tilaajapalvelun etusivun näkymä

Lukukeskus on Suomen keskeisin lukemista edistävä järjestö ja kirjailijavierailujen välittäjä. Lukukeskus välittää vuosittain noin 1800 kirjailijavierailua kouluihin, kirjastoihin ja yrityksiin.

Toteutimme Lukukeskuksen Kirjailijavierailut-tilauspalvelun visuaalisen ilmeen, käyttöliittymän ja teknisen uudistuksen. Lähtökohtanamme suunnittelussa oli mahdollisimman helppo kirjailijatietojen hallinnointi sekä eri käyttäpolkujen huomioiminen palvelussa. Asiakas voi verkkopalvelussa hallinnoida tilauksia sekä kommunikoida tilaajien kanssa. Päivityksen ansiosta sisällöntuottajan työ nopeutui entisestään ja mahdollistaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen.

ASIAKAS
Lukukeskus

MITÄ ME TEIMME
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Backend-ohjelmointi
Frontend-ohjelmointi

www.lukukeskus.fi/kirjailijavierailut

Kirjailijavierailut tilaajapalvelun mobiilinäkymiä

Lukukeskuksen vierailupalvelussa valittavana on lähes 1 000 valovoimaista esiintyjää kirjailijoista kuvittajiin ja käsikirjoittajista kääntäjiin.

Kirjailijavierailut tilaajapalvelun ipad-näkymä

Uudistuneessa palvelussa toimme kirjailijat enemmän keskiöön. Loimme kokonaisvaltaisemman eri vierailutyyppejä esittelevä osion ja paransimme kirjautumis- ja rekisteröitymistoimintoja.

Kirjailijavierailut tilaajapalvelun mobiilinäkymiä

LISÄTIETOJA PROJEKTISTA

Mina Nytorp
mina@mediapool.fi
+358 50 544 6520

Projektit

Parhaiten saat selvitettyä osaamisemme tutustumalla referensseihimme. Olemme toteuttaneet suuren määrän mitä erilaisimpia projekteja menestyksekkäästi. Voit myös rohkeasti tiedustella osaamisestamme suoraan huippuhyviltä asiakkailtamme!