Klaukkalan fysioterapia

Klaukkalan fysioterapia tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluja 10 fysioterapian ammattilaisen voimin. Yrityksen toiveena oli uudistaa yritysilme joka viestisi laadukkuutta ja asiantuntuntevuutta, mutta olisi samalla kodikas ja helposti lähestyttävä. Yritys haluaa lisätä näkyvyyttä ja tunnettuutta – tavoitteena olla Nurmijärven alueen laadukkain fysioterapiayritys.

Suunnittelimme yritykselle uuden visuaalisen ilmeen joka viestii nykyaikaisuutta ja asiantuntevuutta, mutta on samalla kodikas ja helposti lähestyttävä. Graafiset elementit ovat helposti sovellettavissa niin verkkosivulle kun erilaisiin markkinointimateriaaleihin. Samalla suunnittelimme yritykselle myös WordPress-verkkosivuston, jonka avulla kävijä saa tietoa fysioterapian hyödyistä ja voi helposti varata ajan käynnille.

Klaukkalan fysioterapia haluaa vahvistaa tunnettuuttaan ja viestittää uudella ilmeellään laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

”Me halutaan näyttää laadukkaalta ja asiantuntevalta yritykseltä, mutta kodikkaalta. Täällä on lämmin tunnelma ja tänne on kiva tulla.”

Lisätietoja projektista

Mina Nytorp

mina@mediapool.fi

+358 41 504 1311

Projektit

Parasta asiakkaissamme on, ettei yksikään tarve tai projekti ole aivan samanlainen. Uudenlaiset haasteet luovat aina uusia mahdollisuuksia. Sisällöntuotannon ja teknologian ratkaisumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja siksi voimme ylpeinä esitellä myös työmme tuloksia.