Hurtta

Hurtta suunnittelee ja valmistaa karvaisille ystävillemme vaatteita ja varusteita aktiiviseen ulkoilukäyttöön. Hurtan tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa koiranomistajien keskuudessa. Yrityksen vahvuutena on laadukkaat ja huolellisesti suunnitellut tuotteet sekä tehokas brändi- ja sisältömarkkinointi digitaalisissa sekä painetuissa kanavissa.

Teimme kuvaussuunnitelman mainos- ja esitekuvia varten ja itse kuvauksen lisäksi tuotimme myös kuvasisältöä sosiaaliseen mediaan kuvausmatkan ajalta. Oikein hyödynnettynä kuvamateriaali kertoo yrityksen tuotteiden tarinaa, lisää kanavien liikennettä ja houkuttelee asiakkaita ympäri maailmaa.

Olemme toteuttaneet Hurtan kuvatuotantoja mm. Ranskan Chamonixissa, Skotlannissa, Tanskassa ja Suomessa.

Etsimme kuvauslokaatioiksi maisemia, joissa tuotteiden käytettävyys tulee parhaiten esille.

Kuvallisen ilmeen tärkeimmässä roolissa olivat itse koirat ja oikea ympäristö. ”Koiramainen elämä” haluttiin taltioida hauskalla ja vauhdikkaalla tavalla.

Lisätietoja projektista

Rami Lappalainen

rami@mediapool.fi

+358 40 526 7023

Projektit

Parasta asiakkaissamme on, ettei yksikään tarve tai projekti ole aivan samanlainen. Uudenlaiset haasteet luovat aina uusia mahdollisuuksia. Sisällöntuotannon ja teknologian ratkaisumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja siksi voimme ylpeinä esitellä myös työmme tuloksia.