A Tale of Two Countries

Tarina kahdesta maasta – A Tale of Two Countries – digitaalinen galleria on Suomen Lontoon Instituutin hanke, joka tarjoaa herkullisia otteita Suomen ja Britannian välisestä historiasta sekä poliittisista, kulttuurisista ja taloudellisista suhteista. Gallerian sisällöntuotantoon ovat osallistuneet mm. British Library, Suomen Kansallisarkisto ja Kansalliskirjasto sekä sivuston vierailijat.

Toteutimmea gallerialle  visuaalisen ilmeen, logon sekä monipuolisen verkkosivuston. Tavoitteenamme oli tehdä galleriasta mahdollisimman helppokäyttöinen ja eri aihepiireihin uppoutuminen houkuttelevaksi.

Pääyhteistyökumppanit galleriassa ovat The British Library, Suomen Kansallisarkisto ja Kansalliskirjasto.

Muihin kumppaneihin kuuluvat Yle Elävä Arkisto, Päivälehden arkisto, Urho Kekkosen arkisto ja Siirtolaisuusinstituutti.

Tiesitkö, että brittileidit lähettivät Jean Sibeliukselle kuivattuja orvokkeja tai että Winston Churchillin isä kävi kalastusmatkalla Suomessa?

Lisätietoja projektista

Tommi Jäkkö

tommi@mediapool.fi

+358 50 5446520

Projektit

Parasta asiakkaissamme on, ettei yksikään tarve tai projekti ole aivan samanlainen. Uudenlaiset haasteet luovat aina uusia mahdollisuuksia. Sisällöntuotannon ja teknologian ratkaisumme ovat aina asiakaslähtöisiä ja siksi voimme ylpeinä esitellä myös työmme tuloksia.